A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

«Маршрут безпеки» - захід, в основі якого лежить інтерактивний профілактичний освітній інструмент

Дата: 08.12.2021 00:15
Кількість переглядів: 87

«Маршрут безпеки» - захід, в основі якого лежить інтерактивний профілактичний освітній інструмент, розроблений Федеральною агенцією з медичної просвіти (BZgA) у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Це офіційно, але щиро дякую за матеріали для проведення занять, які отримали кілька років тому, коли ще на початку проєкту стали пілотною школоюІ тепер кожного року близько 1 грудня (до Дня боротьби зі СНІДом та толерантного відношення до ВІЛ-позитивних людей) для учнів 9-х класів проходить заняття за проєктом «Маршрут безпеки».

Кожній з тем відповідає окрема станція. Сьогодні з дівчатами й хлопцями 9-А та 9-Б класів пройшли станції «Шляхи передачі ВІЛ» та «Поруч з тобою».

Нам катастрофічно не вистачає часу! Розвінчуються міфи з неправдивої/неправильної інформації, отримуються корисні знання та легко проговорюється те, що іноді соромно запитати у дорослих. З приводу змісту наших обговорень вам, шановні батьки, не варто хвилюватися. Працюють сертифіковані тренери проєкту, інформація подається коректно та відповідно віку нашої молоді.

Емоційно, цікаво, інтерактивно, пізнавально. А коли ще й браслетики проєкту є у подарунок – приємно вдвічі. Дякую учасникам за цікаві дві години нашого спільного життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора