A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритті районні змагання з паркового орієнтування серед учнівської молоді

18 жовтня в парку ПК "Тернівський" відбулися районні змагання з паркового орієнтування серед учнівської молоді. Команда нашого ліцею "Едельвейс" взяла активну участь у цьому цікавому та динамічному заході.

17:11 19.10.2024

Онлайн-урок "Козацька слава"

18 жовтня 2024 р. в рамках співпраці між КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" та Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди був проведений онлайн-урок "Козацька слава", учасниками якого стала команда учнів 6-7 класів за підтримки вчителя історії Пилипа Дмитровича Мірющенко.

17:05 18.10.2024

Зустріч студентів і викладачів музично-хореографічного відділення КДПУ з одинадцятикласниками

Сьогодні до нашого ліцею завітала її Величність – Музика! Веселий настрій, позитивні емоції та яскраві враження подарувало музично-хореографічне відділення факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету. Зустріч провели кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки Вікторія Миколаївна Міщанчук та викладач Богдан Олегович Андрейчик.

16:37 17.10.2024

Вітаємо учасників команди екологічної просвіти "ЕкоОберіг" з перемогою

Наші учні сповнені емоцій, ідей та відповідальності. Тож оминути важливого питання, щодо потреб охорони тварин, ми не могли! А оскільки за кожен вчинок, завжди, є наслідки, то і наша робота не лишилася не поміченою.

15:58 16.10.2024

Як формувати здорові онлайн-звички разом з дитиною

В інтернеті, як і в житті, важливо піклуватися про себе та про свій стан. Особливо важливо навчити цьому дитину. А ніщо так добре не працює, як власний приклад. Тож розповідаємо, як прищепити дитині здорові онлайн-звички та підтримувати довірливі стосунки на рівних онлайн.

11:08 16.10.2024

Вітаємо Литвиненка Романа – переможця обласних змагань з армрестлінгу!

Учень 10-Б класу нашого ліцею, Литвиненко Роман, здобув перемогу на відкритому Кубку Дніпропетровської області з армрестлінгу, посівши перше місце у ваговій категорії до 65 кг! Вітаємо Романа з цією важливою перемогою та бажаємо йому нових досягнень не тільки в спорті, а й у навчанні! Його наполегливість, цілеспрямованість та витримка є чудовим прикладом для кожного.

17:06 14.10.2024

Маленька допомога – велика користь!

В Україні у розпалі масштабна акція «Крила», яка має девіз «Ворогам – кришка». Кривий Ріг також активно долучається до цієї ініціативи.

18:40 09.10.2024

Відкриття ІІ етапу національного проєкту «Клуби Фінансової Грамотності 2.0» у Кривому Розі!

08 жовтня 2024 року в Кривому Розі відбулось урочисте відкриття ІІ етапу національного проєкту «Клуби Фінансової Грамотності 2.0»! Не випадково, що цей проєкт стартував саме у нашому місті, адже Сергій Івагло, автор гри «Життєвий капітал», ініціатор проєкту, є криворіжцем, й тому вирішив розпочати розгортання проєкту в рідному місті.

18:27 09.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора