A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця КЛ "Джерело" ДОР з Національним юридичним університетом ім. Я. Мудрого

Нещодавно між КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" та Національним юридичним Університетом імені Ярослава Мудрого (м. Харків) був підписаний меморандум про співпрацю. Відбулася і перша зустріч онлайн, про яку ми писали у наших новинах. Приємною несподіванкою стало отримання подарунків від університету для наших ліцеїстів-учасників онлайн 18.03.2024 р. - зошити для підготовки до ЗНО / НМТ, картки для підготовки до ЗНО / НМТ з української мови та літератури, історії. Зошити, наліпки вручили випускникам, ігри з картками - учителям української мови + літератури та історії. Щиро дякуємо!

22:34 15.04.2024

Конкурсно-розважальна програма «BOYS BATTLE»

Сьогодні, 12 квітня, в палаці культури «Тернівський», було проведено конурсно-розважальну програму «BOYS BATTLE». В програмі брали участь ліцеїсти Криворізького ліцею "Джерело". Наші хлопці продемонстрували свої ерудицію, артистизм та винахідливість!

09:21 12.04.2024

Міський вебінар "Інструменти підтримки ментального здоров'я учасників освітнього процесу в закладі освіти"

11 квітня 2024 р. практичний психолог ліцею Марина Володимирівна Рибочка стала учасницею міського вебінару "Інструменти підтримки ментального здоров'я учасників освітнього процесу в закладі освіти", організований КЗ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" КМР".

20:35 11.04.2024

Вітаємо учасників районного військово-патріотичного челенджу "Військо сильне духом"

Вітаємо учасників районного військово-патріотичного челенджу "Військо сильне духом" (до Дня Національної гвардії України), здобувачів освіти 5 класу Тріскало Григорія, 8-А класу Удовікова Богдана, Дзюбу Владислава (вчитель Коцюруба В.В.), 10-Д класу Учуватова Олега, Рябець Катерину, Рябенко Богдана ( вчитель Столярчук Т.М.), 11-В класу Бессараба Богдана, Степанюка Олександра, Лученко Ярослава (вчитель Кучеренков О.Ю.)

20:57 03.04.2024

Коуч-студія «Основи самопідтримки та самодопомоги у складних ситуаціях»

Учні 6 класу поглиблювали свої знання про ресурси для подолання складних життєвих ситуацій, досліджували власні канали ресурсів, займались пошуком власних сильних сторін і якостей. А найголовніше формували досвід з самопідтримки та самодопомоги у складних життєвих ситуаціях.

09:20 01.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора