A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Історія однієї творчої співпраці

Дата: 26.01.2024 10:08
Кількість переглядів: 14

Знайомство та співпраця з Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди почалися у 2016 році, коли на базі нашого закладу вперше було проведено не у заочному форматі Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Педагогіка здоров’я», учасниками якої стало понад 200 освітян з різних куточків України.

Два дні пізнавальних, наукових, практичних, а головне – цікавих і корисних виступів, уроків, заходів і зустрічей з теми здоров’язбереження освітнього процесу.

Рідними стали всі – науковці, викладачі, студенти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, педагоги (вчителі та вихователі), учні комунального закладу освіти «Криворізька санаторна школа №8» Дніпропетровської обласної ради (зараз – КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР).

У новому для нас статусі академічного ліцею співпраця з Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди продовжилася складанням угоди про творчу співпрацю та розробці плану спільних заходів між нашими закладами освіти на початку кожного навчального року.

Пандемія та війна не дали нам можливості зустрічатися офлайн і ми перейшли у формат онлайн-заходів нашої співпраці.

На сьогодні проведено понад 60 спільних онлайн-заходів з викладачами, студентами, нашими вчителями та учнями. Понад 60 цікавих уроків, тематичних заходів, зустрічей з відомими людьми та спільній участі у конференціях.

Щиро дякуємо ректору Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Юрію Дмитровичу Бойчуку, викладачам і студентам за високоякісну підготовку заходів, цікавий і сучасний формат освітнього процесу, учасниками якого мають можливість бути наші учні та вчителі.

Упевнені, що Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди є одним з кращих прикладів закладу вищої освіти України!

З НАДІЄЮ НА НАШУ ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ ТА ЗІ СЛОВАМИ ЩИРОЇ ВДЯЧНОСТІ

Директор Наталія Вікторівна Карленко та педагогічний колектив комунального закладу освіти «Криворізький ліцей «Джерело» Дніпропетровської обласної ради»

СІЧЕНЬ 2024 РОКУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора