A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Презентація педагогічного досвіду вчителів ліцею в рамках П'ятнадцятої міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти-2024"

Дата: 27.03.2024 12:37
Кількість переглядів: 60

Фото без опису27 березня 2024 року почала свою роботу П'ятнадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти", яка цього року проходить у форматі онлайн.

Колектив КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" представив досвід інноваційної освітньої діяльності в команді кращих закладів освіти Дніпропетровщини.

27 березня 2024 р., в перший день роботи міжнародної виставки, педагоги КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" провели для учасників виставки онлайн-захід "Освітній простір у форматі makerspace "Феномен критичного мислення в контексті медійної грамотності сучасних здобувачів освіти".

Організатори заходу - КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» та КЗО Криворізький ліцей "Джерело" ДОР".

78 учасниками нашого онлайн-заходу стали керівники закладів освіти з різних куточків України, заступники директорів, педагоги та всі зацікавлені інноваційним освітній простором сучасного закладу освіти.

Доповідачі / наші педагоги / професіонали своєї справи та справжні мейкери, креативні й винахідливі, з хорошим почуттям смаку до упровадження кращих інновацій в освітній процес, представили власний досвід інноваційної освітньої діяльності, аби процес здобування знань був якісним, сучасним і цікавим для наших ліцеїстів:

Терещенко Наталія Дмитрівна, заступник директора з НР, "Медійна грамотність і критичне мислення як потреба сучасного суспільства та soft skills успішної особистості";

Карпенко Юлія Євгенівна, вчитель англійської мови, "Педагогічні родзинки на уроках англійської мови для розвитку soft skills";

Сокуренко Оксана Миколаївна, вчитель математики, "Інтернет-ресурси та інформаційно-цифрові технології у формуванні медійної грамотності та розвитку критичного мислення на уроках математики";

Панасюк Світлана Ігорівна, вчитель хімії, "Феномен критичного мислення в контексті медійної грамотності сучасних здобувачів освіти. Екологічна складова".

Вітаємо наших прогресивних педагогів-інноваторів з високим рівнем представлення власного досвіду та колективу закладу на всеукраїнському рівні!

Дякуємо всім учасникам, колегам-освітянам за час, який ми провели разом з цікавої та нагальної теми розвитку критичного мислення в контексті медійної грамотності сучасних здобувачів освіти. Окремо дякуємо за ваші лайки-уподобайки та серденьки на підтримку наших ініціатив!

Дякуємо нашим профі - вчителям інформатики Кукушкіну Максиму Вікторовичу та Матіщуку Сергію Анатолійовичу за організацію й технічний супровід заходу в рамках міжнародної конференції.

Приємним бонусом стала інформація про отримання високої нагороди в рамках П'ятнадцятої міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти" - ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ за результатами оцінки конкурсної роботи "Феномен критичного мислення в контексті медійної грамотності сучасних здобувачів освіти" (тематична номінація "Формування і розвиток критичного мислення здобувачів освіти як невід’ємний компонент медіаграмотності").

Вітаємо колектив ліцейської родини Джерела! Це вже 14 чесна і заслужена медаль, отримана закладом освіти в рамках участі у міжнародних виставках "Сучасні заклади освіти" та "Інноватика в сучасній освіті"!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора