A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Як зберегти здоров’я дітей під час онлайн-навчання? ??

Дата: 05.04.2021 13:41
Кількість переглядів: 186

До уваги батьків. Просимо звернути увагу на поради:

????Сон та відпочинок під час навчання. Оптимальна тривалість сну: 8 годин на добу, проте індивідуально вона може варіюватися. Краще прокидатися рано вранці, оптимально о 7 годині. Повірте, а краще перевірте!

?Менеджмент дитячого часу. Тривалість навчального дня краще планувати 4-6 годин. Протягом дня варто розподілити час між заняттями та відпочинком. Працюйте зосереджено, але не довго. Необхідно чергувати 15-20 хвилин зосередженої роботи (не відволікатися від задачі взагалі, особливо на соцмережі та ігри) та 10 хвилин відпочинку.

??????Харчування під час дистанційного формату навчання. Варто не забувати, що основою здоров’я є раціональне харчування (збалансований раціон та чіткий графік прийомів їжі), а також фізичні навантаження. Обов’язкові фізичні навантаження — чудова можливість для спільної діяльності дітей та батьків.

????????Регулярне повторення матеріалу та активні форми обробки інформації. Разом з дитиною перегляньте кілька різних методів конспектування, є класні ролики на YouTube, оберіть той, який підходить вам. А ще можна знайти «вільні вуха», оскільки переказування допомагає краще зрозуміти та засвоїти матеріал.

????????Вчіться із задоволенням і будьте здорові! ??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора