A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

День подяки талановитим ліцеїстам «Крок до зірок»

Дата: 30.05.2024 17:58
Кількість переглядів: 23

30 травня 2024 року у Криворізькому ліцеї «Джерело» відбулося свято «Крок до зірок». Це свято вшанування переможців, свято її величності науки та таланту, на якому відзначили найкращих учнів і вчителів, які гідно представили наш ліцей на районних олімпіадах, змаганнях, турнірах і конкурсах.

Ми підвели підсумки роботи за рік і вручили заслужені нагороди талановитим учням нашого ліцею.

Майбутнє України залежить не від розмірів її території чи потужності виробництва, а від інтелектуальної могутності та творчого потенціалу нації.

Одним із основних завдань сучасної школи є залучення творчо обдарованих учнів до наукової діяльності, що успішно здійснюється через систему Малої академії наук.

На святі відзначили учнів та їхніх керівників, які ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі та внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

У номінації "Учень року" перемогу здобули Романенко Ольга, Плотніков Руслан та Жерновенков Іван. Це особливі учні, сильні та вольові особистості, які наполегливо працюють, ерудовані та мають активну громадську позицію.

Шкільна сходинка – це лише перший крок у житті наших учнів, тож ми бажаємо нашим "зіркам", щоб усі життєві сходинки долалися без перешкод, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці.

І нехай щороку наш ліцей поповнюється новими талановитими учнями, збагачується та розширюється наша шкільна ГАЛАКТИКА ТАЛАНТІВ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора