A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Презентація досвіду здоров'язбережувальної діяльності ліцею

Дата: 20.04.2023 18:04
Кількість переглядів: 36

20 квітня 2023 року відбувся ще один онлайн-захід. І також - в рамках співпраці з Харківським національним педагогічним університетом умені Г.С. Сковороди - загальнофакультетський захід (факультет природничої, спеціальної і здоров’язбережувальної освіти) до Всесвітнього Дня здоров'я.

На високому рівні представили досвід здоров'язбережувальної діяльності нашого ліцею, зупинившись на основних складових (у нашому розумінні)- колективі прогресивних педагогів, упровадженні кращих освітніх інновацій, участь у проєктах і дослідно-експериментальних роботах, педагогіка партнерства.

Ознайомили також із участю колективу ліцею у всеукраїнському конкурсі на кращі активності "Будь активним заради миру!", за результатами якого увійшли до команди переможців.

Дякую за участь і якість виступів учителям: української мови та літератури Пронузі Н.І., фізики та астрономії Кукушкіній І.В., хімії та інформатики Волощук Л.О..

На заході учасники обговорювали методи боротьби зі стресом, з яким стикається кожен. Саме тому особливо приємним стало те, що наші відеоролики фізично-оздоровчих і жартівливих активностей викликали приємні емоції та щирі посмішки у викладачів і студентів ХНПУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора