A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Свято "Останній дзвоник-2024" у КЛ "Джерело" ДОР

Дата: 31.05.2024 18:16
Кількість переглядів: 32

31 травня 2024 року у комунальному закладі освіти "Криворізький ліцей "Джерело" Дніпропетровської обласної ради" відбулося по-родинному тепле свято Останнього дзвоника!

Для кожного з нас ліцей - це місце сили! Сили знань, дружби, любові, мрій та сподівань! Але час летить невблаганно швидко. І особливо це відчувають наші найстарші учні, для яких прийшла пора прощатися з ліцеєм, з учителями та безтурботним дитинством - наші випускники: учні 9 класу та класний керівник Мацько Наталія Василівна, учні 11-А класу з класним керівником Савчук Світланою Миколаївною, учні 11-Б класу разом із класним керівником Панасюк Світланою Ігорівною, учні 11-В класу та класний керівник Люльченко Оксана Григорівна, а також учні 11-Г класу разом із класним керівником Кукушкіним Максимом Вікторовичем.

Молоді та завзяті, гарні й талановиті, перспективні та щасливі - хай вам обов'язково усміхнеться доля! Дякуємо нашим випускникам за вашу позицію та неймовірну силу єднання!

Ну от і все, урочиста зустріч скінчилась... І останній раз пролунав дзвінок 2023/2024 навчального року, запросивши наших випускників на останній урок навчання в ліцеї.

Хай ангел-охоронець вбереже від зла,

Хай добрими всі будуть починання,

Хай в серці квітне спогадом весна,

Хай стане радісним нове світання.

Більшість учнів ліцею були з нами онлайн, а тому хочемо щиро вам сказати: попереду - літні канікули - час відпочити, набратися сил на наступний навчальний рік, щоб з наснагою повернутися у стіни рідного ліцею 1 вересня 2024 року.

Дякуємо педагогам та всім працівникам підрозділів нашого ліцею за вміло організований та якісний освітній процес 2023/2024 навчального року. Дякуємо батькам наших учнів за підтримку та розуміння нашої єдності. Ми це зробили! Щиро вітаємо з завершенням навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора