A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

🌐Міжнародний конкурс з інформатики та 💻комп’ютерної вправності “Бобер–2022”

Дата: 14.11.2022 18:25
Кількість переглядів: 38

🧑‍🏫Ліцеїсти КЗО КЛ “Джерело” ДОР взяли активну участь у конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності “Бобер–2022”. Цього року конкурс проведено в умовах воєнного часу, з великою кількістю перепон, передусім безпекових, адже це зараз найперше питання. Але незважаючи ні на що, захід відбувся, і 43 здобувачі освіти ліцею стали учасниками зазначеного конкурсу!

🧑‍💻Переважна більшість учасників виконували завдання конкурсу вдома, а потім надіслали свої результати шкільним координаторам. Організатори конкурсу підготували для учасників завдання відповідно до вікової категорії: “Бобреняточко” (2-3 класи), “Бобренятко” (4-5 класи), “Бобреня” (6-7 класи), “Бобрик” (8-9 класи), “Бобер” (10-11 класи), найактивнішими були семикласники й десятикласники!

🖥️Задачі, запропоновані на конкурс були розроблені кращими викладачами інформатики з усього світу, та спрямовані на розвиток комп’ютерного мислення – вміння використовувати сучасні інформаційно-комп’ютерні технології у різних галузях людської діяльності. Організатори мають надію, що участь у конкурсі ще більше зацікавить дітей до вивчення інформатики й комп'ютерних наук.

🙋Дякуємо нашим 💪сміливим учасникам за активність, за жагу до знань, та бажаємо усім отримати найвищий результат за підсумками проведення конкурсу! Все буде 💛💙Україна! Слава 🇺🇦Українським 🦸‍♂️🦸‍♀️захисникам, адже навіть в умовах війни, маємо можливість навчатись і брати участь в цікавих інвентах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора