A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Відкриття ІІ етапу національного проєкту «Клуби Фінансової Грамотності 2.0» у Кривому Розі!

Дата: 09.10.2024 18:27
Кількість переглядів: 6

Фото без опису08 жовтня 2024 року в Кривому Розі відбулось урочисте відкриття ІІ етапу національного проєкту «Клуби Фінансової Грамотності 2.0»! Не випадково, що цей проєкт стартував саме у нашому місті, адже Сергій Івагло, автор гри «Життєвий капітал»🎲, ініціатор проєкту, є криворіжцем, й тому вирішив розпочати розгортання проєкту в рідному місті.

🎓💰 В рамках цьогорічного етапу пілотування проєкту у вересні, в академічних ліцеях міста, запрацювали 12 новостворених клубів фінансової грамотності, що приєднались до тих клубів, які було створено в минулого року, на етапі старту проєкту.

Проєкт «Клуби Фінансової Грамотності 2.0» створено та підтримується завдяки представникам бізнесу (💳 комерційний банк ПУМБ), 🏛️української влади, благодійних організацій, закладів загальної та вищої освіти, зокрема і нашими криворізькими науковцями. Для урочистого запуску проєкту, в ході якого кожен академічний ліцей отримав по 3 комплекти гри «Життєвий капітал» 🧩 були запрошені:

  • Андрій Оленчик – заступник директора-розпорядника ФГВФО.

  • Сергій Івагло – президент ГО «ДК «Партнер».

  • Світлана Толмач – керуюча відділенням АТ «ПУМБ».

  • Полякова Вікторія Ярославівна – головний спеціаліст управління освіти і науки міськради.

  • Інесса Беспалко – менеджер Національного проєкту з фінансової грамотності 2.0.

  • Шрамко Ярослав Владиславович – доктор філософських наук, професор, ректор Криворізького державного педагогічного університету.

  • Турило Анатолій Михайлович – доктор економічних наук, професор кафедри фінансів суб'єктів господарювання та інноваційного розвитку КНУ.

  • Директори, заступники директорів та вчителі-тренери академічних ліцеїв міста.

Наш ліцей на заході представляли: заступник директора з навчально-виховної роботи Ісматуллаєва Любов Павлівна, а також вчителі-тренери Алєксєєнко Анастасія Володимирівна та Кукушкін Максим Вікторович, які організовуватимуть роботу клубу фінансової грамотності в нашому ліцеї.

Щиро дякуємо організаторам проєкту за чудову можливість для наших учнів! 🤝💼Сподіваємось на успішну реалізацію й найкращі результати!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора