A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Знову перші!

Дата: 27.02.2023 18:40
Кількість переглядів: 28

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділення Хімії та біології, секції Ботаніки МАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ!

ВІТАЄМО Романенко Ольгу, ученицю 10-В класу та наукового керівника, вчительку біології Люльченко О.Г. з І МІСЦЕМ і перемогою у своїй секції ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту! Вітаємо і дякуємо Красовій Ользі Олександрівні, кандидату біологічних наук, науковому співробітнику відділу оптимізації техногенних ландшафтів Криворізького ботанічного саду Національної академії наук України за науковий супровід роботи.

Ольга Романенко поповнила команду наших ліцеїстів, які увійшли до складу учасників Дніпропетровської області для участі у ІІІ (всеукраїнському) етапі конкурсу.

НАШИХ РОЗУМНИКІВ І РОЗУМНИЦЬ, які вийшли на ІІІ (всеукраїнський етап) Конкурсу - 4!!! І це за результатами першого року нашої участі у МАН України! ВІТАЄМО!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора