A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

ПОЛОЖЕННЯ про наукове товариство учнів «Джерело науки» комунального закладу освіти «Криворізький ліцей «Джерело» Дніпропетровської обласної ради»

Дата: 24.01.2022 18:43
Кількість переглядів: 78

Схвалено

Загальними зборами

наукового товариства учнів

Протокол № 1

від «24» грудня 2021 р.

 

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Наукове товариство учнів закладу (далі – НТУ) є добровільним об?єднанням вчителів, науковців, учнів, які мають здібності та займаються пошуковою та науково-дослідницькою діяльністю, успішно навчаються, та додержуються вимог даного Положення (Статуту).

1.2. НТУ є провідним науковим осередком закладу, скерованим на пошук здібної до науково-дослідницької діяльності учнівської молоді, підвищення престижу наукових знань та наукової творчості.

1.3. У своїй діяльності НТУ у своїй діяльності керуються Конституцією України, законами України «Про позашкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про професійно-технічну освіту», нормативно-правовими актами Міністерства освіти і науки України, Національного центру Малої академії наук України в тому числі цим Положенням.

    1.4. Положення (Статут) передбачає і встановлює мету, завдання і напрями діяльності, порядок скликання та проведення засідань і зборів, формування структури НТУ, визначає повноваження, функції керівництва і членів на період діяльності товариства.

Далі читати тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора