A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Дата: 26.12.2022 18:48
Кількість переглядів: 46

З 21 по 23 грудня у закладі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, учасниками якого стали наші ліцеїсти.

Відповідно із рішенням і протоколом засідання журі визнано переможцями І етапу та рекомендовано до участі у ІІ (обласному) етапі Конкурсу:

1. Плотнікова Руслана, наук.від. Економіки, секція «Фінанси, банківська справа та страхування» (наук.кер., вч.математики Сокуренко О.М.);

2. Антощенкову Аліну, наук.від. Економіки, секція «Фінанси, банківська справа та страхування» (наук.кер., вч.математики Сокуренко О.М.);

3. Гоголь Аліну, наук.від. Історії, секція «Етнологія» (наук.кер., вч.історії Мацько Н.В.);

4. Драгана Дмитра, наук.від. Технічних наук, секція «Технологічні процеси та перспективні технології» (наук.кер., вч.фізики Кукушкін М.В.);

5. Романенко Ольгу, наук.від. Хімії та біології, секція «Ботаніка» (наук.кер., вч.біології Люльченко О.Г.);

6. Люльченка Василя, наук.від. Філософії та суспільствознавства, секція «Журналістика» (наук.кер., вч.англійської мови Міщенко Л.М.)

7. Іванову Дар’ю, наук.від. Філософії та суспільствознавства, секція «Соціологія» (наук.кер., вч.громадянської освіти Литвинюк О.В.).

Вітаємо переможців і бажаємо успіхів на ІІ етапі Конкурсу! Дякуємо вчителям за підготовку учнів і допомогу з підтримки та розвитку талановитої молоді!

* конкурс проведено онлайн (дистанційно) відповідно до Правил проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України із дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та з дотриманням безпечних умов щодо наявних ризиків воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора