A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Криворізький ліцей "Джерело" є пілотним серед 100 закладів освіти України з реалізації всеукраїнського інноваційного освітнього проєкту "Модель здорової школи" в рамках проєкту "Діємо для здоров'я".

Дата: 24.01.2022 19:08
Кількість переглядів: 78

Вихователем, учасницею навчання курсів-онлайн з теми "Тарілка здорового харчування" Поліна Кочерга був проведений квест "Секрети здорової тарілки" з учнями 4-Б класу. Маємо результати, схвальну рецензію від кураторів проєкту та позитивні відгуки. ????

??Основної метою заходу стало ознайомлення дітей з поняттям «Тарілка здорового харчування», навчання обирати корисну їжу і напої, а також цікава зустріч в ігровій формі.

Що отримали учасники:

????Знання про Тарілку здорового харчування.

????Завдання, конкурси і змагання на логіку і творчість, з використанням знань з математики, природознавства, англійської мови та ін.

????Буклети "Тарілка здорового харчування".

Зібрали відповіді на питання:

????Від чого залежить наше здоров’я? Якщо говорити про ті чинники, на які ми можемо впливати, то на 70% здоров’я залежить від того, що ми їмо, а на 30% від фізичної активності. Хто з вас займається спортом? Яким?

????Якою має бути їжа, щоб ви (діти), ваші батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички, жили довго і здорово.

????Показували власну Тарілку здорового харчування, розповідали суть, кількість секторів і виконували цікаві завдання, щоб розшифрувати таємний код і отримати призи.

Кілька тез з рецензії кураторів проєкту на захід нашої Поліни Олександрівни: "Чудово, що з перших хвилин діти активно прагнули відповідати, щодо розкриття функцій їжі можна зібрати і більше відповідей учнів, щоб вони самостійно «дійшли» до суті питання, а Ви лише узагальнюєте. Хочу відмітити чудовий стиль ведення уроку, коли йде постійно звертання до учнів, це гарно налаштовує дітей на співпрацю. Дуже добре, що наприкінці уроку Ви опитали учнів, що вони запам’ятали, що їм сподобалось".

Дякуємо Поліна Кочерга за якісний результат та презентацію роботи на всеукраїнському рівні!

Із задоволенням представляємо фото квесту, корисні поради з теми тарілки здорового харчування.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора