A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Небезпека, якої ми не чекали

Дата: 02.03.2023 19:42
Кількість переглядів: 46

Батьки, зверніть увагу!!!!

В Україну проникає агресивний російський рух «ЧВК Редан». Редан (інша версія Рьодан) — це субкультура, яка під виглядом флешмобів збурює підлітків до масових бійок. В Харкові, Полтаві, Черкасах, Дніпрі, Житомирі та Львові поліція вже попередила масові зібрання та бійки серед підлітків.

Суть історії цього підліткового руху в тому, що підлітки - представники певного напрямку, які називають себе «неформалами», люблять аніме й у пошуках друзів збираються у великі групи та нападають на іншу групу неформалів, діючи при цьому дуже агресивно.

Цей дивний рух намагається активно проникнути у різні українські міста. Так, у соціальних мережах з'являються групи із назвами «ЧВК Редан Полтава», «ЧВК Редан Дніпро», «ЧВК Житомир», «Житомир РЕДАН». Члени угруповання носять чорний одяг із зображенням павуків, використовують специфічний сленг, збираються у великі групи, називають себе «павучками» і виступають проти футбольних фанатів, мігрантів і темношкірих.

Як захистити дітей від негативного впливу?

У підлітковому віці діти відходять від батьків та переходять під вплив своїх однолітків. Їм важливо бути в групі, важливо, що про них подумають інші. Дітям, а особливо підліткам, дуже потрібна любов та увага. Якщо вони не отримують цю увагу від батьків, близьких людей, то починають шукати її в іншому місці, і байдуже, позитивною чи негативною вона буде.

Тому приділяйте своїм дітям час та увагу. Спілкуйтеся, поводьтесь так, щоб дитина вам довіряла, будьте в курсі того, чим живе донька або син.

Це наш фронт, фронт батьків: ми не маємо допустити, аби підступний ворог шкодив нам усередині країни ще й таким чином!

Будьте обачними та обережними!

Обізнаний - значить озброєний!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора