A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Майстер-класи для учнів ліцею в Криворізькому державному педагогічному університеті

Дата: 19.04.2024 19:53
Кількість переглядів: 5

У рамках підписаного договору про спільну діяльність між Криворізьким ліцеєм "Джерело" та Криворізьким державним педагогічним університетом 19 квітня 2024 р. ліцеїсти 10-Б та 11-Б класів (профілі "Англійська мова") разом із Міщенко Лілією Миколаївною, вчителькою англійської мови, стали учасниками майстер-класів з англійської мови, з психології, з історії, із соціальної роботи.

На початку зустрічі наших ліцеїстів привітав ректор КДПУ, доктор філософських наук, професор Шрамко Ярослав Владиславович.

Психологія допомогає нам у нашому житті підтримувати власне ментальне здоров'я. Майстер-клас з психології провела в.о.завідувачка кафедри практичної психології, кандидатка педагогічних наук, доцентка Чаркіна Олена Анатоліївна. Всі у захваті від практично-психологічного майстер-класу "Проєктивна діагностика лідерського потенціалу". Якщо професіональний психолог допомогає із вибором майбутньої професії, то рішення буде правильним. Дякуємо Олені Анатоліївні за практичне заняття з психогеометрії.

Неймовірно цікавий майстер-клас з англійської мови підготував та провів Турський В'ячеслав Олександрович, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання. Із захопленням наші ліцеїсти познайомились із програмою Erasmus+, яку презентував В'ячеслав Олександрович Турський. Якщо викладач на одній хвилі зі студентами, то зустріч проходить на одному подиху. Вдячні В'ячеславу Олександровичу за такі позитивні емоції та щирі побажання, а також за selfie з нами.

Пролунала тривога і ми пройшли в бомбосховище, де нам провели цікаві лекції з історії завідувачка кафедри історії КДПУ, кандидатка історичних наук, доцентка Печеніна Наталя Анатоліївна та кандидат історичних наук, доцент кафедри історії Тарасов Андрій Валерійович. Тепер ми знаємо про виникнення гривні та навчились визнавати правильність фактів.

Як правильно формулювати ставлення до соціальної роботи та де можно у подальшому застосовувати набуті знання з соціології наших ліцеїстів навчив Лисоконь Ілля Олександрович, асистент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, помічник ректора з перспективного розвитку, доктор філософії (PhD) з освітніх, педагогічних наук.

Як цікаво розповідав та навчав скелелазінню декан факультету географії, туризму та історії Матіщук Олександр Анатолійович, кандидат геологічних наук, старший викладач кафедри туризму та економіки. Своїм власним прикладом Олександр Анатолійович показав нашим ліцеїстам яких висот можно досягти при бажанні!

По завершенню наші здобувачі освіти прийняли участь у скелелазінні.

Чекаємо на наступні зустрічі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора