A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

День відкритих дверей в КЗО "Криворізький ліцей "Джерело"

Дата: 09.04.2023 20:12
Кількість переглядів: 39

"ЛАСКАВО ПРОСИМО У МАЙБУТНЄ!". Саме під таким гаслом 8 квітня 2023 р. у комунальному закладі освіти "Криворізький ліцей "Джерело" Дніпропетровської обласної ради відбувся День відкритих дверей.

Учасниками стали випускники 9-х класів, які мають бажання навчатися у 10 класах нашого ліцею наступного навчального року, їхні батьки та всі педагоги ліцею.

Почався День традиційно - з реєстрації учасників, яких разом із батьками було понад 80!

Далі - виступ директора Наталії Вікторівни Карленко про досягнення закладу за майже три роки існування у статусі ліцею, матеріально-технічне забезпечення, педагогічний колектив і профільне навчання, які у поєднанні з кращими освітніми інноваціями не лише підвищують якість освітнього процесу, а й сприяють отриманню та здобуванню знань у цікавому та сучасному форматі.

Виступи заступників директора з НВР Ісматуллаєвої Л.П. та МР Лаштоби-Копець В.С. розкрили основні моменти освітнього процесу ліцею та вступної кампанії 2023 р..

А далі - найцікавіше! Майбутні ліцеїсти об'єдналися за профілями, що дало можливість вперше познайомитися зі своїми майбутніми однокласниками, та почали цікавий маршрут 5 тематичними квестами.

Учителі профільних предметів організували та провели цікаві зустрічі для 5 груп учасників (адже саме стільки профілів буде наступного навчального року) з математики та інформатики, української мови та літератури, історії, фізичної культури та англійської мови.

Батьки у цей час мали змогу познайомитися ближче з нашим ліцеєм: класними кімнатами з необхідним комплектом сучасних меблів і мульмедійного забезпечення, їдальнею, кімнатами пансіону, сучасно укомплектованою спортивною тренажерною залою, послугами медичного блоку. Відвідали соляну кімнати та пригостилися кисневими коктейлями.

Всі учасники отримали цікаві подарунки на кожній станції квесту та завершили спільною зустріччю в їдальні зі смачним частуванням.

Чи було цікаво? Переконані, що так! Задоволеними мають бути всі - учні, батьки та наші учителі. Адже за форматом навчання офлайн сумують усі. І цей День відкритих дверей нас об'єднав теплом реальної зустрічі та спільної справи з бажанням якнайскоріше бути разом у ліцеї. А емоції, які збереглися на фото, говорять самі за себе.

ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ПІДГОТОВКУ ТА УЧАСТЬ!

Слідкуйте за нашими новинами, адже зовсім скоро вийде відеорепортаж Дня відкритих дверей Криворізького ліцею "Джерело".

* захід було організовано та проведено з дотриманням усіх вимог безпеки щодо можливих ризиків воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора