A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Протокол дистанційного звітувння керівника КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР» у 2021 – 2022 навчальному році

Дата: 09.06.2022 20:17
Кількість переглядів: 102

ПРОТОКОЛ

дистанційного звітування керівника комунального закладу освіти

«Криворізький ліцей «Джерело»

 Дніпропетровської обласної ради

 КАРЛЕНКО НАТАЛІЇ ВІКТОРІВНИ

перед педагогічним колективом та громадськістю

(за програмою ZOOM)

                                                                                                            06.06.2022

ПРИСУТНІ : 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Звіт керівника ліцею про свою діяльність перед педагогічним колективом в режимі онлайн конференції щодо підвищення рівня організації навчально-виховного процесу, ужиті керівником заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази, забезпечення кваліфікованими педагогічними кадрами, залучення педагогічної та батьківської громадськості, співпрацю з громадськими організаціями.
  2. Виступи членів педагогічного  колективу про діяльність керівника ліцею Карленко Н.В. щодо підвищення рівня організації навчально-виховного процесу.
  3. Оцінювання діяльності керівника школи шляхом відкритого голосування членами педагогічного колективу.

СЛУХАЛИ :

  • Голову зборів Сокуренко О.М., яка зазначила, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки «Про затвердження примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 № 178 на виконання Національної доктрини розвитку освіти, п.3 наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», відповідно до Положення про загальноосвітній навчальний заклад керівник навчального закладу має щороку звітування про свою діяльність перед членами педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та громадськості з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного ті громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базується на принципах взаємодопомоги та позитивної мотивації.
  • Керівника ліцею Карленко Н.В.,яка розпочала  звіт з виконання стратегії розвитку ліцею, що дає можливість реалізувати пріоритетні напрями діяльності ліцею на найближчі роки.  Також вона в своєму звіті охопила основні напрямки її діяльності як керівника ліцею. Вона проінформувала про:
  • персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу;

Далі читати тут

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора