A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

“Науковий пікнік” у Державному університеті економіки і технологій

Дата: 26.05.2024 20:29
Кількість переглядів: 30

Учні 10-11 класів КЛ “Джерело” ДОР відвідали профорієнтаційний захід “Науковий пікнік” Державного університету економіки і технологій.🚀🎮🌟

🏛️ Державний університет економіки і технологій чекає у своїх стінах молодих, талановитих, креативних і амбітних учнів, впевнений, що саме такими є наші ліцеїсти. Разом з іншими старшокласниками з академічних ліцеїв обласного підпорядкування їх запросили на профорієнтаційний захід, організований адміністрацією та викладачами Державного університету економіки і технологій та ВСП "Криворізький технічний фаховий коледж ДУЕТ". 🎓🎉

📚 На заході учні мали можливість познайомитися із закладом вищої освіти, дізнатися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка, та особливості вступу і навчання.

🔍 Серед локацій, запропонованих до уваги старшокласників, були:

  1. 💼 “Економічний простір” – тут для старшокласників підготували цікаві завдання і форми роботи, що дозволяють розширити кругозір у питаннях економіки та фінансів. Діти також мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами у неформальних умовах.

  2. 🚀 “Простір сучасних професій” – представлений переважно представниками Криворізького технічного фахового коледжу ДУЕТ. Відвідувачі мали можливість познайомитися з різними аспектами роботи, що затребувані у бізнесі та інших сферах реального сектору економіки й сфери послуг.

  3. 🖼️ Музей Державного університету економіки і технологій – тут учням на конкретних прикладах, із підкріпленням розповіді музейними експонатами, нагадали основні аспекти сучасної історії України, від подій 2014 року, Революції Гідності, до сьогодення, російсько-Української війни.

  4. 🧪 “Простір наукових локацій” – діти мали можливість відчути себе оператором дрона, видатним фізиком-дослідником, банкіром, фінансистом й навіть кіберспортсменом.

🌟 Окремо слід відзначити, що на заході був присутній Микола Лукашук, Голова Дніпропетровської обласної Ради. До речі, він є випускником цього ВНЗ. Він відкрив захід та поспілкувався із запрошеними ліцеїстами на актуальні теми освіти, викликів війни та перспектив розвитку області.

🍵 Захід завершився підведенням підсумків, рефлексією та теплим чаєм. Дякуємо викладачам і адміністрації Державного університету економіки і технологій за теплий прийом і гарний захід. ✨🏆



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора