A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Учні ліцею взяли участь в обласному етапі конкурсу захисту НДР МАН України

Дата: 12.02.2023 20:36
Кількість переглядів: 38

9 та 10 лютого ще троє наших талановитих ліцеїстів захищали науково-дослідницькі роботи у ІІ обласному етапі конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК України. На цей раз захист відбувався у наукових відділеннях Економіки та Технічних наук.

ЩИРО ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ 9 лютого (постерний захист) і 10 лютого (наукова конференція) НАШИХ ТАЛАНОВИТИХ ЛІЦЕЇСТІВ і їхніх наукових керівників:

  • Антощенкову Аліну, ученицю 11 класу, секція "Фінанси, банківська справа та страхування", науковий керівник, вчитель Сокуренко Оксана Миколаївна;
  • Плотнікова Руслана, учня 10 класу, секція Фінанси, банківська справа та страхування", науковий керівник, вчитель Сокуренко Оксана Миколаївна;
  • Драгана Дмитра, учня 11 класу, секція "Технологічні процеси та перспективні технології", науковий керівник, вчитель Кукушкін Максим Вікторович.

У непростих умовах, складних запитаннях журі наші ліцеїсти за підтримки наукових керівників на високому рівні захистили свої роботи. Бажаємо достойної оцінки і отримання корисного досвіду для ваших нових, геніальних відкриттів!

Коли поєднується талант дитини та високий професіоналізм і відповідальність педагога, 100%-во досягається успіх! НАШІ - НАЙКРАЩІ!

Дякуємо М.В. Кукушкіну за організацію і технічний супровід захисту.

Кулачки ще тримаємо, адже ще одна ліцеїстка готується до захисту!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора