A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Зустріч з представниками Державного податкового університету

Дата: 13.04.2023 20:39
Кількість переглядів: 45

13 квітня 2023 р. для випускників 11-А та 11-В класів відбувся цікавий захід, організатором якого стали викладачі Державного податкового університету з міста Ірпінь. І це ще один заклад вищої освіти, з яким наш ліцей почав співпрацю.

Тетяна Гиріна, завідувачка кафедри мовної підготовки та соціальних комунікацій Державного податкового університету та Анастасія Діденко, здобувачка журналістики, журналістка сайту “Суспільне Крим” представили Державний податковий університет, спеціальності, за якими можна навчатися і професії, які можна опанувати.

Анастасія розповіла, як обрала професію та почала свою кар'єру журналіста ще з 2 курсу. А ще - про те, з якими ЗМІ пов'язана її професійна та медіа діяльності, мета яких - донести до мешканців тимчасово окупованих територій загрози фейків і дезінформації від журналістів росії. І саме Анастасії доводиться надавати максимально правдиву інформацію.

Яскраво, по-сучасному та з представленням бакалаврської освітньої програми "Журналістика та зв'язки з громадськістю" про цікаве життя студентів і жабеняти - їхнього талісману.

Пропонуємо до перегляду відео "Запрошуємо на бакалаврську освітню програму "Журналістика та зв'язки з громадськістю".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора