A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Вчителі КЛ "Джерело" учасники Всеукраїнського заходу "Healthy School Camp"

Дата: 17.06.2024 19:54
Кількість переглядів: 43

Фото без описуЗ 17 по 20 червня 2024 р. у мальовничій локації поблизу Львова відбувається цікавий захід - Healthy School Camp, учасниками якого є представники партнерських закладів освіти у впровадженні підходу Здорова школа (інноваційний освітній проєкт всеукраїнського рівня "Модель здорової школи") за підтримки українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Мета зустрічі – спілкування, обмін ідеями і практиками з промоції здоров’я в закладах освіти, а також для змін власної поведінки на більш здорову. Організатори гарантують унікальну і насичену програму, можливість зустрітися з колегами з усієї України, а також з провідними експертами в галузі харчування, збереження психічного здоров’я, спорту і рухової активності.

Вітаємо наших педагогів, номінованих для участі у заході: Копин С.С., Коцюрубу В.В., Панасюк С.І.. Бажаємо цікавого спілкування у поєднанні з відпочинком та насиченістю новими ідеями!

* Криворізький ліцей "Джерело" - пілотний заклад зі 100 обраних закладів освіти України, на базі якого з 2021 року впроваджується програма інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня "Модель здорової школи" (науковий керівник Бережна Т.І.)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора