A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Урочисте вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти учням 11 класів КЛ "Джерело" ДОР

Дата: 17.06.2024 21:13
Кількість переглядів: 56

Фото без опису👨‍🎓👩‍🎓 Друзі, цей час настав! Тепер ви не учні, відтепер ви громадяни, що здобули повну загальну середню освіту й просто молоді, перспективні хлопці та дівчата, перед якими відкриті усі двері. Тож не соромтесь, стукайте, шукайте свій шлях, а знання і досвід, отримані під час навчання у ліцеї, нехай допомагають вам прокладати найоптимальніші життєві маршрути!

✨ Ми, класні керівники 11-А (Савчук Світлана Миколаївна), 11-Б (Панасюк Світлана Ігорівна), 11-В (Люльченко Оксана Григорівна) і 11-Г (Кукушкін Максим Вікторович), пишаємось, що мали можливість ефективно співпрацювати з вами протягом цих двох років! Адже ви, дорогі випускники, – майбутнє нашої країни. Кожен з вас має унікальні таланти, здібності та інтереси. Школа, ліцей – це лише початок вашого великого шляху довжиною у життя, а тому не бійтеся мріяти, будьте амбітними, мисліть просторово, дійте масштабно, ставте перед собою високі цілі та неодмінно їх досягайте.

🌟 Пам'ятайте, що успіх приходить до тих, хто готовий працювати, вчитися і вдосконалюватися щодня. Світ відкритий для вас, а тому слід системно діяти та самовдосконалюватись, щоб досягти будь-чого, що забажаєте.

🧡 Важливо також пам'ятати про тих, хто був і буде з вами завжди - це ваші батьки. Вони подарували життя і виховали вас, будьте вдячні їм. Можливо, ви ще не зрозуміли, яку велику справу вони роблять щодня, але з часом ви це усвідомите!

📚 Також, подякуйте своїм вчителям, та ніколи не забувайте їх, адже кожен вчитель ліцею вклав часточку своєї душі у ваші душі, навчаючи своєму предмету!

👫 Ще слід сказати про друзів, яких ви знайшли у ліцеї, бо дружба, яка зародилася в юні роки, найміцніша, справжня, а тому її обов’язково потрібно зберегти. Тож будьте завжди на зв’язку, куди б не завела вас доля, пронесіть свою дружбу крізь роки! Адже разом зі справжнім другом чи подругою можна подолати будь-які труднощі.

🚀 Життя – це постійний рух вперед. Не зупиняйтесь на досягнутому, продовжуйте навчатися і розвиватися. Ставте перед собою нові виклики, відкривайте нові горизонти. Кожен новий день – це нова можливість стати кращою версією себе.

🌟 Ми віримо у вас, дорогі випускники. Віримо в те, що ви зможете досягти великих успіхів і стати гідними громадянами нашої країни. Нехай ваш шлях буде освітлений світлом знань, наполегливості та доброти.

Бажаємо вам здоров'я, натхнення та невичерпної енергії для здійснення всіх ваших мрій. Нехай удача супроводжує вас у всіх починаннях, а кожен день приносить нові можливості та радощі.

🏫 Завжди пам'ятайте, що ліцей – це ваш дім, в якому завжди раді вас бачити. Вдалого вам шляху, дорогі випускники!

З повагою та найкращими побажаннями, ваші класні керівники.

Покликання на фотоальбом:

https://drive.google.com/drive/folders/1zWPU6oM2tPYGbnuAh5vxJ66FZ1qvIvT9?usp=drive_link

Покликання на фотослайдшоу:

https://www.facebook.com/100017472242533/videos/429473876576482/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора