A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

"Педагогіка здоров'язбереження та здоров'ятворення в умовах НУШ як домінанта процесу формування духовних цінностей особистості"

Дата: 21.04.2021 21:36
Кількість переглядів: 168

Брейнстормінг (іноді вживають як "брейнШтормінг") - відмінний спосіб включити творчий потенціал команди на максимум. В його основі - право кожного пропонувати будь-яку ідею і висловлюватися без обмежень. Це метод творчого пошуку стратегічних рішень для будь-якого питання. 

Саме про брейнстормінг, як ефективний формат методичної роботи, навчальної/виховної діяльності, педагоги-інноватори закладу вели мову (у форматі онлайн) з учасниками Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти" (04.08.2020 р.).

Наприкінці березня, відповідно до обставин і карантинних вимог, застосували цей формат і для проведення педради STOPофлайн за темою "Педагогіка здоров'язбереження та здоров'ятворення в умовах НУШ як домінанта процесу формування духовних цінностей особистості"

Педагоги (учителі та вихователі) отримали короткі тези, питання для зворотнього зв'язку, а потім і рекомендації, які дали можливість порівняти їх відповіді з порадами науковців з питань здоров'язбереження та формування духовних цінностей особистості. Це важливо, адже питання духовних цінностей є актуальним і входить до теми дослідно-експериментальної роботи закладу всеукраїнського рівня упровадження. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора