A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Інтеграція освіти й науки – найважливіша стратегія розвитку ліцеїв

Дата: 08.12.2021 21:54
Кількість переглядів: 89

1 грудня 2021 року на базі Криворізького ліцею «Джерело» відбувся інформаційно-методичний семінар з теми «Інтеграція освіти й науки – найважливіша стратегія розвитку ліцеїв».

В роботі семінару взяли участь директори ліцеїв обласного підпорядкування м. Кривого Рогу «Джерело», «Гранд», «Інгулецький», заступники директорів, вчителі.

Проведення заходу було організовано Дніпропетровським відділенням Малої академії наук України в особі Директорки Тягло Наталії Василівни та заступника директора з навчально-методичної роботи Овчаренко Наталії Володимирівни.

Метою інформаційно-методичного семінару було вивчення практичної готовності вчителів закладів освіти до впровадження науково-дослідницької діяльності в освітній процес; надання інформаційно-методичної допомоги з питань теорії і практики організації науково-дослідницької діяльності учнів; вдосконалення професійних компетентностей вчителів з основ теорії і практики організації науково-дослідницької діяльності учнів.

Нараду відкрила директор Дніпропетровського відділення Малої академії наук України Наталія Тягло, яка зазначила, що «головною стратегією розвитку закладів освіти ліцейного типу є інтеграція науки в освітній процес, а науково-дослідницька діяльність вчителів, здібності сучасного педагога-дослідника є невід'ємною складовою професійної».

Директорка Дніпропетровської обласної Малої академії наук учнівської молоді презентувала та вручила керівникам ліцеїв науково-методичні посібники з питань організації науково-дослідницької діяльності учнів в системі освіти МАН.

Колектив Криворізького ліцею «Джерело» вдячний за проведення змістовного семінару та надані рекомендації стосовно організаційно-методичного супроводу науково-дослідницької діяльності учнів, учасників Малої академії наук України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора