A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

День відкритих дверей "Разом до успіху!"

Дата: 12.11.2023 22:06
Кількість переглядів: 68

11 листопада 2023 року колектив закладу радо зустрічав своїх майбутніх ліцеїстів разом з їхніми батьками на Дні відкритих дверей "Криворізький ліцей "Джерело": Разом до успіху!"

Наталія Вікторівна Карленко, директор ліцею, розповіла про вступну кампанію 2024/2025 н.р., умови навчання та матеріальну базу закладу, наявність медичної служби з комплексом оздоровчих послуг, пансіону, служби охорони, власної котельні ліцею. Окремо зупинилася на широкому колі співпраці з закладами вищої освіти, а також активній участі з Малою академією наук та високими результатами наших талановитих ліцеїстів.

Любов Павлівна Ісматуллаєва, заступник директора з НВР, ознайомила з освітнім процесом і профільним навчанням у ліцеї.

Батьки майбутніх ліцеїстів детально ознайомилися з закладом, структурними підрозділами, матеріальною базою пансіону, їдальні, умовами укриття та функціоналом медичної служби.

Випускники 9-х класів, які мають бажання продовжити навчання у 10 класах Криворізького ліцею "Джерело", об'єдналися у 6 команд та почали цікавий інтерактив локаціями наших профілів.

Учителі довели, що НАВЧАННЯ МОЖЕ І МАЄ БУТИ ЦІКАВИМ, сучасним і пов'язаним із життям, показавши Superклас на локаціях "Українська мова та література" (Савчук С.М., Пронуза Н.І., Кочерга П.О.), "Математика та інформатика" (Бутенко Т.В., Сокуренко О.М.), "Історія та право" (Мацько Н.В., Фаюк О.В.), "Англійська мова" (Міщенко Л.М., Карпенко Ю.Є., Літвінова Н.В.), "Біологія та екологія" (Люльченко О.Г., Панасюк С.І. та два їхніх "помічника" Іннокентій і Георгій), "Військово-фізкультурна локація" (Кучеренков О.Ю., Столярчук Т.М.).

І як зазначив актив Ради лідерів, серед 6 аргументів для продовження навчання саме у нашому ліцеї, є найголовніший - те, що НАШ ЛІЦЕЙ - ЦЕ ЦІЛИЙ СВІТ у співдружності вільних і талановитих ліцеїстів, сузір’я соціально активної молоді.

Тож...

Якщо бажаєте приєднатися до спільноти творчих і завзятих, молодих і гарних, сучасних і непереможних - обирайте профіль, заповнюйте онлайн-анкету та приєднуйтеся до ліцейської родини "Джерела"!

Дякуємо всім, хто сьогодні завітав до нас і тим, хто допоміг з організацією та супроводом цікавої зустрічі від реєстрації до частування смаколиками (а це весь колектив закладу!!!)

"Криворізький ліцей "Джерело" - РАЗОМ ДО УСПІХУ!

Продовження обов'язково буде!!! Слідкуйте за нашими новинами...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора