A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Міський етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 17.01.2024 22:25
Кількість переглядів: 28

15 і 16 січня 2024 року в комунальному закладі освіти "Криворізький ліцей "Джерело" Дніпропетровської обласної ради" відбувся І (міський) етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

15 січня наші талановиті ліцеїсти презентували свої роботи під час постерного захисту, а 16 січня виступами на науковій конференції були висвітлені результати науково-дослідницьких робіт. Серед учасників міського етапу були ліцеїсти, які приймали участь у Конкурсі-захисті минулого року, чиї роботи були високо оцінені як на обласному, так і на всеукраїнському рівні (Романенко Ольга, Плотніков Руслан, Гоголь Аліна).

Наталія Вікторівна Карленко, директор ліцею, кандидат філософських наук, голова журі І етапу Конкурсу-захисту, привітала учасників словами підтримки та побажань удачі нашій талановитій молоді.

Члени журі професійно та неупереджено оцінювали учасників І етапу Конкурсу-захисту відповідно до критеріїв і вимог до оформлення науково-дослідницьких робіт.

І хоча ми маємо досвід лише в один рік участі у всеукраїнському конкурсі-захисті, приємно здивував членів журі високий рівень робіт учасників, помітний зріст ліцеїстів, хто приймає участь другий рік поспіль у конкурсі-захисті, професіоналізм наукових керівників - наших талановитих учителів Карпенко Ю.Є. (вчитель англійської мови, наукова секція англійської мови та англомовної літератури), Люльченко О.Г. (вчитель біології, наукові секції ботаніки та екології), Мацько Н.В. (вчитель історії, наукова секція етнології), Кукушкін М.В. (вчитель інформатики, наукова секція фінансів, банківської справи та страхування), Фаюк Л.В. (вчитель історії та правознавства, наукова секція правознавства).

Приємним є і той факт, що на прикладі участі наших ліцеїстів у Конкурсі-захисті, проведенні серйозних досліджень і представленні результатів, до участі активно долучаються нові здобувачі освіти нашого ліцею.

Призерам бажаємо впевненості, удачі, подальших перемог і визнання на ІІ (обласному) етапі Конкурсу, а науковим керівникам - терпіння, наснаги та трішки менше хвилювання за своїх талановитих учнів-учасників всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора