A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Тематичні заходи до Дня Соборності України

Дата: 22.01.2024 22:47
Кількість переглядів: 15

З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу в ліцеї були проведені тематичні заходи.

День 22 січня в нашій школі був доволі насиченим. Здобувачі освіти прийняли участь у  районній патріотичній Акції «В день Злуки – тримаємося за руки» (ланцюг єднання),  у конкурсі у формі онлайн вікторини до Дня Соборності України «Моя Україна – єдина країна» та отримали дипломи.

Патріотичний квест „ Welcome to Ukraine ” (10-ті класи)- в офлайн форматі.

Історична гра - піраміда «Ми - Україна» (9 кл.)- 12 учнів, відеоролик від учнівського самоуправління «Для мене Соборність…».

В ліцеї  були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Як я знаю Україну?», «Ми – українці», «День Соборності України». Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

Проведені заходи, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора