A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Талановиті діти – гордість родини, закладу освіти, регіону та України!

Дата: 09.03.2023 23:35
Кількість переглядів: 121

Безталанних дітей не буває. Обдарованість – це дар, який є у кожного! Але цей дар потребує кропіткої праці від самих дітей, а ще за підтримки люблячої родини та під керівництвом досвідчених професіоналів – у секціях, наукових і мистецьких гуртках, участь у фестивалях, конкурсах, змаганнях, олімпіадах...

Ми неймовірно пишаємося талановитими учнями, нашими ліцеїстами, які стали переможцями ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України: Аліною Гоголь, Василем Люльченко, Русланом Плотніковим, Ольгою Романенко. Ви – неймовірно талановиті, сміливі, розумні, упевнені й непереможні!

Ми горді за педагогів – справжніх професіоналів своєї справи, які уміють розпізнати іскорки таланту та запалити жагу до знань: Н.В. Мацько, Л.М. Міщенко, О.М. Сокуренко, О.Г. Люльченко.

Ми вдячні батькам, родинам наших талановитих учнів, які плекають своєю любов’ю і підтримкою, терплячістю і мудрістю паростки таланту дітей.

Упевнені, що наші ліцеїсти прославлять Україну.

Час не стоїть на місці, рухаючись вперед. Ми маємо встигати рухатися з сучасністю. В першу чергу – наші діти. Тому закликаємо всіх – підтримуймо талант кожної дитини, зігріваймо теплом, щирою повагою й любов’ю кожне дитяче серце, кожну унікальну особистість.

Об’єднаймо зусилля заради майбутнього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора