A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

📝💻📷Вітаємо переможниць обласного конкурсу комп’ютерного макетування та верстання!📄📐📏

Дата: 12.03.2023 23:36
Кількість переглядів: 70

Протягом лютого-березня тривав обласний конкурс комп’ютерного макетування та верстання, який щорічно проводиться Дніпропетровським обласним центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Дніпропетровської обласної ради.

💬Основними завданнями конкурсу є пошук й стимулювання до творчого, інтелектуального і духовного зростання талановитої молоді 🌐Дніпропетровщини, розвиток інституту журналістики в області, популяризація української мови, впровадження 🖥️комп’ютерних технологій в освітній процес та підвищення рівня науково-технічної майстерності учнівської молоді.

💡Цього року конкурс знову зібрав сотні талановитих учнів, які продемонстрували свої навички у створенні комп’ютерних макетів газет й журналів. Учасники мали можливість працювали у двох 🖇️номінаціях: "Газета" та "Журналістська робота", в яких могли висвітлювати будь-які актуальні теми та напрямки.

🧩Журі конкурсу відзначило високий рівень робіт учнів. Оцінювалась креативність та оригінальність підходу до створення роботи, а також уміння використовувати сучасні сервіси, інструменти та відповідне програмне забезпечення.

📣За результатами підведеними журі конкурсу маємо двох переможниць з нашого навчального закладу:

⭐Тріскало Кароліна, 7-Б клас, ІІ місце в номінації «Газета» (1 категорія - до 13 років), вчитель Кукушкін Максим Вікторович.

⭐Романенко Ольга, 10-В клас, ІІ місце в номінації «Газета» (2 категорія - з 14 до 18 років), вчителі Волощук Людмила Олегівна та Кочерга Поліна Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора