A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Ліцеїсти та МАН

Дата: від до Скинути

Знову перші!

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділення Хімії та біології, секції Ботаніки МАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ!

18:49 27.02.2023

Вітаємо переможця обласного етапу конкурсу-захисту НДР МАН України (відділення економіка)

МАЄМО ЩЕ ОДНЕ І МІСЦЕ! ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділення Економіки МАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

20:36 13.02.2023

Учні ліцею взяли участь в обласному етапі конкурсу захисту НДР МАН України

9 та 10 лютого ще троє наших талановитих ліцеїстів захищали науково-дослідницькі роботи у ІІ обласному етапі конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК України. На цей раз захист відбувався у наукових відділеннях Економіки та Технічних наук.

20:36 12.02.2023

Вітаємо переможців обласного етапу захисту НДР МАН України (секція етнології та журналістики)

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділень "Історія" та "Філософії та суспільствознавства" МАЄМО ДВОХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

20:35 06.02.2023

Підсумки обласного онлайн-флешмобу #ЗмінюємоСвітРазом

КЗО"Криворізький ліцей "Джерело"ДОР" з повагою до кожної ідеї наших сучасних здобувачів освіти. Дякуємо за підтримку наших винахідників в рамках участі в обласному онлайн-флешмобі #ЗмінюємоСвітРазом Представлені роботи від 31 учасника нашого закладу різноманітні, а головна мета одна - допомогти людству змінити світ на краще. Не знаю, як в інших закладах освіти, у нас серед ідей для винаходів найчастіше були машини часу та ліки від усіх хвороб. І хоча машина часу єднала винахідників своєю ідеєю, але аргументи у кожного були свої... Дякуємо всім і кожному за участь і підтримку наших ідей. У фіналі обласного онлайн-флешмобу #ЗмінюємоСвітРазом є бажання звернутися до учасників словами нашої учениці 10-В класу Чикайла Поліни: «Я бажаю усім, хто приймає участь у цьому проєкті, досягнути всього того, що написали і про що мрієте. Щоб ваші винаходи створили фурор не лише в Україні, а й у всьому світі! Бажаю успіху дітям-винахідникам!» ЗМІНЮЄМО СВІТ РАЗОМ! 

19:43 24.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора