A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

В нашому пансіоні відчуття затишку

В нашому пансіоні відчуття затишку, невимушенної атмосфери, різноманітного дозвілля, дружнього спілкування ми створюємо для відпочинку дітей після напруженного навчального дня. Діти різних вікових категорій будують дружні стосунки, неформальні взаємовідносини. Віримо, що нашим вихованцям затишно в нашій вітальні.

00:00 08.12.2021

1 грудня на базі Криворізького ліцею "Джерело" відбувся інформаційно-методичний семінар за темою "Інтеграція освіти й науки – найважливіша стратегія розвитку ліцеїв"

В роботі семінару взяли участь Дніпропетровське відділення Малої академії наук України в особі директорки Тягло Наталії Василівни та заступника директора з навчально-методичної роботи Овчаренко Наталії Володимирівни, директори ліцеїв обласного підпорядкування м. Кривого Рогу «Джерело», «Гранд», «Інгулецький», заступники директорів, вчителі.

22:05 05.12.2021

Підведено підсумки президенських перегонів

Вітаємо переможця президентських перегонів! Новим очільником учнівського самоврядування обрано Гурову Марію, ученицю 10-Б класу. Бажаємо Марії реалізувати усі задумані плани. Ми щиро віримо, що разом зробимо життя в ліцеї більш змістовним і цікавим, а кожен ліцеїст зможе себе реалізувати.

21:59 05.12.2021

Марафон "Антибуденність". День п'ятий.

На завершення нашого марафону поміркуйте над тим, що хотілося б додати в своє життя, а чого позбутись. Зміни майбутнього на краще, починаються з маленьких обіцянок собі сьогодні. Бажаємо приємних змін.

11:05 12.11.2021

Практика "П'ять хороших новин"

Життя буває дуже складним. Але завжди є привід для чогось хорошого і позитивного, навіть у найважчі моменти. Коли ми зосереджені на хороших речах та емоціях, у нас з’являється стимул жити та піклуватися про інших людей. Більшість кращих речей у житті — безкоштовні! Пропоную цікаву і корисну практику «П’ять хороших новин або п’ять позитивних емоцій». Щовечора пригадуйте, що за день у Вас було позитивного, які позитивні емоції Ви відчували. Спробуйте, це дійсно працює!

12:53 11.11.2021

Марафон "Антибуденність". День четвертий.

Сьогодні пропонуємо пригадати свої приємні відчуття, та відчути себе по справжньому щасливим. Подумайте та запишіть свої думки, відкрийте в собі щось нове.

11:02 11.11.2021

Марафон "Антибуденність". День третій.

Дуже важливим є те – чим людина себе наповнює, чим надихається. Для багатьох відомих людей рушійною силою послугували улюблені книги, історії персонажів, саме це змотивувало до важливого кроку вперед. Спробуйте скласти свій перелік фільмів і книг, що змогли вас надихнути до змін.

10:58 10.11.2021

Марафон "Антибуденність". День другий.

Ми часто шукаємо підтримку у складних ситуаціях від когось, але не завжди розуміємо, що самі для себе – НЕВИЧЕРПНИЙ РЕСУРС! Життя щоденно вчить нас знаходити в собі сили. Пропонуємо для себе відкрити один із «секретів», як виховати в собі навички самопідтримки! Кожного дня працюйте над своїми думками і ви помітите наскільки кращою стане ваша реальність.

13:51 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора