A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Підведено підсумки президенських перегонів

Вітаємо переможця президентських перегонів! Новим очільником учнівського самоврядування обрано Гурову Марію, ученицю 10-Б класу. Бажаємо Марії реалізувати усі задумані плани. Ми щиро віримо, що разом зробимо життя в ліцеї більш змістовним і цікавим, а кожен ліцеїст зможе себе реалізувати.

21:59 05.12.2021

Марафон "Антибуденність". День п'ятий.

На завершення нашого марафону поміркуйте над тим, що хотілося б додати в своє життя, а чого позбутись. Зміни майбутнього на краще, починаються з маленьких обіцянок собі сьогодні. Бажаємо приємних змін.

11:05 12.11.2021

Практика "П'ять хороших новин"

Життя буває дуже складним. Але завжди є привід для чогось хорошого і позитивного, навіть у найважчі моменти. Коли ми зосереджені на хороших речах та емоціях, у нас з’являється стимул жити та піклуватися про інших людей. Більшість кращих речей у житті — безкоштовні! Пропоную цікаву і корисну практику «П’ять хороших новин або п’ять позитивних емоцій». Щовечора пригадуйте, що за день у Вас було позитивного, які позитивні емоції Ви відчували. Спробуйте, це дійсно працює!

12:53 11.11.2021

Марафон "Антибуденність". День четвертий.

Сьогодні пропонуємо пригадати свої приємні відчуття, та відчути себе по справжньому щасливим. Подумайте та запишіть свої думки, відкрийте в собі щось нове.

11:02 11.11.2021

Марафон "Антибуденність". День третій.

Дуже важливим є те – чим людина себе наповнює, чим надихається. Для багатьох відомих людей рушійною силою послугували улюблені книги, історії персонажів, саме це змотивувало до важливого кроку вперед. Спробуйте скласти свій перелік фільмів і книг, що змогли вас надихнути до змін.

10:58 10.11.2021

Марафон "Антибуденність". День другий.

Ми часто шукаємо підтримку у складних ситуаціях від когось, але не завжди розуміємо, що самі для себе – НЕВИЧЕРПНИЙ РЕСУРС! Життя щоденно вчить нас знаходити в собі сили. Пропонуємо для себе відкрити один із «секретів», як виховати в собі навички самопідтримки! Кожного дня працюйте над своїми думками і ви помітите наскільки кращою стане ваша реальність.

13:51 09.11.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО 10-ГО КЛАСУ 2022-2023

КРИВОРІЗЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ДЖЕРЕЛО» - КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ ОБЛАСНОГО ПІДПОРЯДКУВАННЯ. Ліцей надає якісні освітні послуги на рівні державних стандартів. Поглиблено вивчаються українська мова, іноземні мови (англійська, німецька, польська), математика та інформатика, історія та правознавство.

13:32 05.11.2021

РЕЄСТРУЙСЯ! КОРИСТУЙСЯ!

ПЕДАГОГАМ ТА УЧНЯМ стане у нагоді "Всеукраїнська школа онлайн" — платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

18:10 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора