A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн-зустріч з представниками Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара

11 травня 2023 року в рамках складеної угоди про співпрацю нашого ліцею та Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася онлайн-зустріч з випусниками та класними керівниками 11-А, 11-Б, 11-В класів (Карпенко Ю.Є., Міщенко Л.М., Сокуренко О.М.).

12:28 12.05.2023

Наука об’єднує!

Вперше! У нашому місті! Майже 500 педагогів взяли участь у педагогічному заході «Наука об’єднує», який проходив у стінах Криворізького державного педагогічного університету. Серед учасників були представники Криворізького ліцею «Джерело»: Бутенко Т.В. – вчитель математики та Литвинюк О.В. – вчитель історії та правознавства. Учасників привітав Олександр Вілкул, голова Ради оборони м. Кривого Рогу, та Ярослав Шрамко, ректор КДПУ. Дякуємо організаторам за змістовну роботу на локаціях та можливість вдосконалити свій досвід. Слава Україні!

08:00 12.05.2023

Науковий пікнік "Ласкаво просимо до науки"

19 травня 2023 року на базі Криворізького ліцею "Джерело" відбудеться "Науковий пікнік", учасниками якого стануть учні 8-9 класів закладів освіти району. Початок заходу: 11.00

22:34 06.05.2023

Проєкт "Квіти для школи"

Учнівське самоврядування запрошує учнів, батьків, випускників нашого ліцею та всіх небайдужих долучитися до другого етапу проєкту від Flowers4school, що отримав назву “Квіти для школи”. Його мета важлива й водночас красива – перетворити українські школи на квітучі парки, де учні досліджуватимуть природу й завдяки цьому відновлюватимуть своє психологічне здоровʼя. Війна руйнує дитячу психіку, тому цей проєкт надасть нам надію, що завтра настане й після довгої зими проросте квітка перемоги.

22:22 05.05.2023

Вітаємо переможця конкурсу дослідницьких робіт "Квітневі читання-2023"

У рамках міської програми "Обдаровані діти- майбутнє Криворіжжя" взяв участь у ХХІІ конкурсі дослідницьких робіт "Квітневі читання" учень 4-А класу Михайленко Матвій (керівник Ликова Л.А.) і зайняв ІІІ призове місце у номінації "Тварини і рослини". Щиро вітаємо нашого юного переможця! Бажаємо натхнення та нових досягнень у світі знань! Адже, як бачимо, перші кроки до робіт МАН починаються з початкової школи!

14:47 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора