A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з інспекторами патрульної поліції, в рамках міської просвітницької акції "#ЛайкоманіяSTOP!

В рамках міської просвітницької акції "#ЛайкоманіяSTOP!" відбулася зустріч здобувачів освіти 8-их, 10-В та 10-Д класів з інспекторами відділення зв'язків з громадськістю полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Остроухом Сергієм Олеговичем та Бережною Тетяною Вікторівною на тему «Безпека в інтернеті», «Кібербезпека». Наші гості надали інформацію про основні види шахрайства і способи протидії їм, а також окреслили основні правила безпеки в інтернеті. Дякуємо працівникам патрульної поліції за співпрацю!

22:50 12.02.2024

Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу "За нашу свободу"

Вітаємо нашу талановиту зірочку Левіну Кіру (вчитель Аксьонова С.В.) з перемогою у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу.Ми неймовірно пишаємося творчістю нашої учениці. Кіра є учасницею та переможницею багатьох творчих конкурсів.

20:56 09.02.2024

День безпечного інтернету-2024

До Дня безпечного інтернету із здобувачами освіти 7-Б класу було проведено заняття з платіжної безпеки на тему "Правила платіжної безпеки. Види шахрайства". Учні дізнались про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті. наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій.

22:40 06.02.2024

На базі закладу починається реалізація програми експерименту всеукраїнського рівня

Тепер уже офіційно на сайті МОН України - на базі закладу починається реалізація програми експерименту всеукраїнського рівня за темою "Формування soft skills ("м'яких" навичок) здобувачів освіти академічного ліцею".

10:23 26.01.2024

Історія однієї творчої співпраці

Знайомство та співпраця з Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди почалися у 2016 році, коли на базі нашого закладу вперше було проведено не у заочному форматі Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Педагогіка здоров’я», учасниками якої стало понад 200 освітян з різних куточків України.

10:08 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора