A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Участь педагогів ліцею у вебінарі "Перша психологічна допомога дітям в умовах виникнення стресових станів"

31 березня 2023 року в рамках складеної угоди про співпрацю професори кафедри психології Харківського національного університету імені Г.С. Сковороди Тамара Хомуленко і Карина Фоменко для педагогів Криворізького ліцею "Джерело" провели онлайн-вебінар "Перша психологічна допомога дітям в умовах виникнення стресових станів".

00:14 05.04.2023

Платформа "Освіта 4.0 HUB"

У Кривому Розі запустили Платформу «Освіта 4.0 HUB», щоб кожен мав можливість обрати власну освітню програму кар’єрного росту та вдосконалювався упродовж усього життя.

19:29 04.04.2023

Вітаємо переможців районних змагань з пішохідного туризму

Вітаємо нашу команду"Едельвейс" та її керівника Кучеренкова Олександра Юрійовича з зайнятим ІІІ місцем у районних змаганнях з пішохідного туризму серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Бажаємо подальших перемог!

00:07 04.04.2023

Онлайн-зустріч з інспектором полку патрульної поліції Кривого Рогу

Сьогодні, інспектором відділення зв'язків з громадськістю полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Сергієм Олеговичем Остроуховим була проведена зустріч із здобувачами освіти 5-6 та 8 класів Криворізького ліцею «Джерело». У профілактичній бесіді говорили про адміністративні та кримінальні правопорушення Сергій Олегович звернув увагу учнів на відповідальність за вчинення цих правопорушень . Бесіда була цікавою. Дякуємо працівникам патрульної поліції за співпрацю!

00:01 23.03.2023

Вітаємо переможців районних змагань зі спортивного туризму!!!

Вітаємо нашу команду"Едельвейс" ( Вітько Кіра, Маріко Злата, Валько Єлизавета, Романенко Ольга, Вербицький Даніл) та її керівника Кучеренкова Олександра Юрійовича з зайнятим ІІ місцем у районних змаганнях зі спортивного туризму серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти присвячених пам’яті загиблих захисників України.

23:51 17.03.2023

Вітаємо призерку національного відбору GENIUS OLYMPIAD UKRAINE 2022

Маємо результати національного відбору GENIUS OLYMPIAD UKRAINE 2022 (Олімпіада геніїв) – найбільшого конкурсу проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, який щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки.

23:43 17.03.2023

📝💻📷Вітаємо переможниць обласного конкурсу комп’ютерного макетування та верстання!📄📐📏

Протягом лютого-березня тривав обласний конкурс комп’ютерного макетування та верстання, який щорічно проводиться Дніпропетровським обласним центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Дніпропетровської обласної ради.

23:36 12.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора