A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика

Знання рідної мови - обовʼязок кожного українця. З метою піднесення престижу рідної мови серед молоді багато років поспіль проводиться Міжнародний конкурс знавців з української мови ім. Петра Яцика.

11:16 23.11.2023

Форум партнерських закладів освіти "Діємо для здоров'я"

20 листопада 2023 року відбувся форум партнерських закладів освіти Дніпропетровської області, в рамках українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я" у співпраці з Дніпровською обласною державною адміністрацією, Департаментом освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпровською академією неперервної освіти Дніпровської обласної ради. Метою заходу було визначення пріоритетних завдань для впровадження підходу "Здорова школа" у поточному навчальному році, а також обмін найцікавішим досвідом участі у проєкті.

12:21 21.11.2023

День відкритих дверей "Разом до успіху!"

11 листопада 2023 року колектив закладу радо зустрічав своїх майбутніх ліцеїстів разом з їхніми батьками на Дні відкритих дверей "Криворізький ліцей "Джерело": Разом до успіху!"

22:06 12.11.2023

Увага небезпека! Вірусний гепатит А!

Гепатит А – захворювання печінки, спричинене вірусом. На відміну від гепатитів В і С, гепатит А не провокує розвиток хронічної хвороби печінки і рідко закінчується смертю. За даними Всесвітньої організації здоров'я майже всі люди, уражені гепатитом А, повністю одужують і у них формується пожиттєвий імунітет до хвороби. Ми зібрали основні факти про гепатит А: як передається хвороба, які її симптоми, як лікують гепатит А і що робити, щоб не захворіти.

22:14 10.11.2023

День відкритих дверей для учнів 9 класів та їх батьків

КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" ЗАПРОШУЄ  учнів 9 класів та їх батьків на День відкритих дверей 11 листопада о 10.00 офлайн Надамо інформацію про вступну кампанію 2024-2025 н.р. Познайомимо із закладом і педагогічними працівниками. Запропонуємо цікавий інтерактив локаціями профілів. А також забезпечимо гарним настроєм і смаколиками:) *Захід відбудеться з дотриманням усіх безпекових вимог (маємо найпростіше укриття).

19:52 06.11.2023

Військово-патріотичне виховання в освітньому просторі ліцею «Джерело»

27.10.2023 в Криворізькому ліцеї «Джерело» відбулося засідання педагогічної ради з теми «Військово-патріотичне виховання в освітньому просторі ліцею «Джерело». Нетрадиційна форма проведення педради з використанням інтерактивних методів досягла своєї мети. Було розглянуто та обговорено низку питань, визначено пріоритетні напрями роботи. Наші педагоги продемонстрували вміння працювати в команді, виявили знання інноваційних технологій, педагогіки, методики, продемонстрували свою ерудицію, компетентність та професіоналізм.

22:35 28.10.2023

Радіодиктант національної єдності-2023

Радіодиктант національної єдності – не просто державне свято. Це свято нашої мови, день, який ми не могли пропустити! До написання радіодиктанту долучилися педагоги Криворізького ліцею "Джерело".

15:10 27.10.2023

Інформація від медичної служби КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР»

Медична служба КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР» повідомляє. Проаналізувавши медичні дані учнів, надані на початку 2023/2024 н.р., були проведені наступні заходи: розподіл на групи для занять з фізичної культури, за групами здоров’я, виділені диспансерні групи; сплановано профілактичні щеплення; проведено аналіз антропометричних даних.

14:26 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора