A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Ярмарок, в рамках міської волонтерської акції «Мільйон на дрони Перемоги»

11.02.2023 учнівське самоврядування та педагоги  Криворізького ліцею «Джерело» завітали зі своїми  смаколиками та виробами ручної роботи на благодійний ярмарок, який був проведений в ПК «Тернівський». Захід був проведений в рамках міського мистецького марафону #ЄднаймосяЗарадиПеремогиКР для збору коштів на дрони Перемоги . Щиро дякуємо  батькам, учням, педагогам, усім небайдужим , хто долучився до ярмарки.  Разом до Перемоги  

20:20 12.02.2023

Вітаємо переможця обласного етапу конкурсу-захисту НДР МАН України (відділення економіка)

МАЄМО ЩЕ ОДНЕ І МІСЦЕ! ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділення Економіки МАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

20:14 12.02.2023

Учні ліцею взяли участь в обласному етапі конкурсу захисту НДР МАН України

9 та 10 лютого ще троє наших талановитих ліцеїстів захищали науково-дослідницькі роботи у ІІ обласному етапі конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК України. На цей раз захист відбувався у наукових відділеннях Економіки та Технічних наук.

14:09 12.02.2023

Вітаємо переможців обласного етапу захисту НДР МАН України (секція етнології та журналістики)

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ підсумкових протоколів проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення МАН України (заочне оцінювання робіт, постерний захист і виступ на науковій конференції) відділень "Історія" та "Філософії та суспільствознавства" МАЄМО ДВОХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

20:03 06.02.2023

Вітаємо переможців Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру-2022"

Щороку учні нашого ліцею беруть активну участь у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру". І цього надскладного року під звуки тривог і не тільки діти також змагалися у Міжнародному етапі конкурсу «Кенгуру» в грудні 2022 в онлайн режимі та насолоджуватись красою математики.

19:27 20.01.2023

Вітаємо переможницю обласного конкурсу мультимедійних презентацій для учнівської молоді “Відкриття українських науковців”

Наприкінці 2022 року Дніпропетровське відділення Малої академії наук підвело підсумки обласного конкурсу мультимедійних презентацій для учнівської молоді “Відкриття українських науковців”.

19:40 09.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора