A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможницю обласного конкурсу мультимедійних презентацій для учнівської молоді “Відкриття українських науковців”

Наприкінці 2022 року Дніпропетровське відділення Малої академії наук підвело підсумки обласного конкурсу мультимедійних презентацій для учнівської молоді “Відкриття українських науковців”.

19:40 09.01.2023

Курс "Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?"

Національний проєкт медіаграмотності "Фільтр" Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з платформою онлайн-освіти Prometheus розробили курс "Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?" для всіх, хто хоче навчитися фільтрувати інформацію, ухвалювати правильні рішення та бути ефективним бійцем на інформаційному фронті.

12:15 02.01.2023

Новорічне привітання голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука

Ми здолаємо російських окупантів, повернемося до мирного життя. Залишимо в минулому сигнали ракетної небезпеки і безсонні тривожні ночі. Не забудемо, не пробачимо ворога, переможемо зло. Бо світло завжди перемагає темряву.

16:05 31.12.2022

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

З 21 по 23 грудня у закладі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, учасниками якого стали наші ліцеїсти.

18:26 26.12.2022

Про підсумки проведення обласної учнівської «Інтелект-олімпіади «Джерело»

Адміністрація комунального закладу освіти «Криворізький ліцей «Джерело» Дніпропетровської обласної ради» повідомляє про проведення обласної учнівської «Інтелект-олімпіади «Джерело», яка пройшла згідно наказу департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації від 30.11.2022 року №468/0/212/22 «Про організацію та проведення обласної учнівської Інтелект-олімпіади «Джерело»».

15:10 25.12.2022

Вітаємо переможців районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 

  Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної  гри «Сокіл» («Джура») завершився! За підсумками чотирьох онлайн конкурсів суддівська колегія визначила переможців. Тож вітаємо рій «Джмелі» (молодша вікова група)- І місце, рій «Гайдамаки» (середня вікова група) - ІІ місце, рій «Січовики» (старша вікова група)-ІІ місце. Так тримати!!

12:03 25.12.2022

Золота медаль за підсумками роботи в рамках ХІІІ Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти"

За результатами участі колективу закладу у роботі ХІІІ Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти", яка пройшла наприкінці листопада 2022 року, нарешті (бо роботу відправили ще у лютому) отримали високу відзнаку - ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ тематичної номінації "Сучасний заклад освіти - територія збереження та зміцнення здоров'я".

22:20 22.12.2022

Вітальний лист колективу КЗО "КЛ "Джерело" від голови Дніпропетровської обласної ради

Колектив закладу на чолі з директором Наталією Вікторівною Карленко відзначені вітальним листом Голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука за неоціненний внесок у навчання та виховання здобувачів освіти, активну життєву позицію, підтримку ЗСУ та вимушених переселенців під час російської агресії.

18:12 22.12.2022

Вітаємо переможницю районно-міської олімпіади з математики!

21 грудня 2022 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. Наша скарбниця перемог поповнилась. Вітаємо ученицю 9 класу ліцею «Джерело», Гаврилову Софію – ІІІ місце. Дякуємо всім учасникам та їх батькам.

11:50 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора