A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

ЩОДО ОТРИМАННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ДОКУМЕНТИ ПРО ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ (на ДП ІНФОРЕСУРС).

Повідомляємо, що в умовах воєнного стану особи, які здобули базову середню освіту (закінчили 9-ть класів) або повну загальну середню освіту (закінчили 11-ть класів) в Україні, але не мають на руках раніше отриманого документа про загальну середню освіту та не мають серії та номера цього документа, можуть отримати всю інформацію про документ про загальну середню освіту, що міститься в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти, від державного підприємства «Інфоресурс».

14:10 12.04.2022

Маємо гарну новину. Наші учениці Вікторія Вовк (10-Б клас) та Єва Крикун (9-А клас) стали учасницями Національного фіналу "GENIUS Olympiad Ukraine" 2022 (у перекладі "Олімпіада геніїв України").

«GENIUS Olympiad» – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі, який щорічно проходить у Сполучених Штатах Америки з 2011 р. для школярів 8–11 класів і гостинно приймає більше 1000 учасників з понад 70 країн світу. Метою «GENIUS Olympiad» є сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу

19:52 05.04.2022

Як підтримати підлітка під час війни: поради від психологів ЮНІСЕФ.

Підлітки зазвичай доволі гостро переносять будь-які кризові ситуації, і війна, звіно, не виключення. Дітям старшого віку зараз дуже складно, адже вони уже розуміють, що відбувається, але ще не мають достатньо життєвого досвіду, щоб ефективно боротися зі своїми емоціями. Нам всім зараз дуже складно, але нашим підліткам – особливо непросто. Тож у ЮНІСЕФ дали поради, як зараз можна підтримати своїх старших дітей.

14:39 17.03.2022

Корисний ресурс

Telegram-канал https://t.me/pidtrumaidutuny «Підтримай дитину» зібрав уже майже 4 тисячі підписників. Щодня ми ділимося простими іграми та вправами для дітей, публікуємо аудіозаписи казок і поради психологів.

14:33 17.03.2022

17 лютого 2022 р. у форматі онлайн відбувся семінар "Ціннісні орієнтири освітнього процесу"

17 лютого 2022 р. у форматі онлайн відбувся семінар "Ціннісні орієнтири освітнього процесу" в рамках складеної Угоди про партнерство та співробітництво та плану заходів по співпраці між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди та КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР».

12:23 24.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора