A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Підведено підсумки акції "Смілива Гривня"!

Завершилася акція НБУ "Смілива Гривня". Це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. В рамках цієї акції українці зібрали майже 5 мільйонів гривень. Приємно усвідомлювати , що наш ліцей також вклав в цю суму свою часточку.

18:13 17.11.2022

Всеукраїнський конкурс знавців англійської мови «Грінвіч»

Щорічно традиційно учні Криворізького ліцею «Джерело» беруть участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Грінвіч». Перевірити свої знання, світогляд та вдачу змогли учні 4-8 класів. Всього 25 учнів нашого ліцею спробували свої сили в інтелектуальному змаганні. Завдання були цікавими, пізнавальними, включали краєзнавчий та мовний матеріали. Бажаємо успіхів та очікуємо результатів!

17:51 17.11.2022

🌐Міжнародний конкурс з інформатики та 💻комп’ютерної вправності “Бобер–2022”

Ліцеїсти КЗО КЛ “Джерело” ДОР взяли активну участь у конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності “Бобер–2022”. Цього року конкурс проведено в умовах воєнного часу, з великою кількістю перепон, передусім безпекових, адже це зараз найперше питання. Але незважаючи ні на що, захід відбувся, і 43 здобувачі освіти ліцею стали учасниками зазначеного конкурсу!

18:25 14.11.2022

Ліцеїсти подякували українським захисникам!

Дякуємо нашим захисникам за спокійний сон, за те, що можемо обіймати своїх рідних та близьких людей, що можемо посміхатись сонечку. Ви наші герої, які дарують нам життя кожного дня. Все буде Україна!

18:31 12.11.2022

Розпочато вступну кампанію до 10 класів на 2023-2024 навчальний рік

До уваги випускників/учнів 9 класів закладів освіти Дніпропетровської області. РОЗПОЧАТО ВСТУПНУ КАМПАНІЮ ДО 10 КЛАСІВ 2023-2024 н.р. Для ознайомлення з умовами освітнього процесу Криворізького ліцею «Джерело» пропонуємо переглянути відеоролик:

20:57 10.11.2022

Тиждень психології «На часі дбати про себе»

В період з 31.10.22 по 04.11.22 в Комунальному закладі освіти «Криворізький ліцей «Джерело» Дніпропетровської обласної ради» було проведено тиждень психології (у дистанційному форматі) «На часі дбати про себе». Метою проведених заходів було надання всім учасникам освітнього процесу психологічної підтримки; продовження ознайомлення з новими формами та методами надання першої психологічної допомоги в екстремальних ситуаціях; розвиток умінь та навичок саморегуляції й самоконтролю; виховання толерантного ставлення до оточуючих, а особливо людей, які постраждали від наслідків воєнних дій; сприяння та створення комфортного освітнього середовища.

23:07 04.11.2022

Стартувало осіннє оздоровлення!

Осіннє оздоровлення стартувало! На підставі наданих медичних довідок сформовані групи для оздоровлення протягом цього навчального року. Першими спеліотерапію отримують діти з захворюваннями органів дихання. Це лікування і одночасно профілактика захворювань дихальної системи в умовах, наближених до природних соляних печер і соляних шахт. Спеліотерапія поліпшує дренажну функцію бронхів, позитивно впливає на процеси шкірного дихання. P.S. Спеліокімната знаходиться в тимчасовому укритті.

14:09 24.10.2022

Увага! Підозрілі предмети! Попіклуйтесь про свою безпеку!

Як діяти, якщо ви виявили підозрілий предмет? Будь-який підозрілий предмет, що знаходиться у незвичному для нього місці, може виявитися вибуховим пристроєм. Зовнішній вигляд знахідки може приховувати її справжнє призначення. Для камуфляжу вибухових пристроїв використовують звичайні побутові предмети: сумки, пакети, коробки, іграшки тощо.

19:50 15.09.2022

Алгоритм дій під час сигналу "Повітряна тривога"

Національна поліція України пропонує всім учасникам освітнього процесу ознайомитись з алгоритмом дій під час сигналу "Повітряна тривога". Попіклуйтесь про свою безпеку, дотримуйтесь усіх зазначених у рекомендаціях заходів!

20:50 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора