A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Правовий батл «Розуміння прав людини»

В рамках складеної Угоди про партнерство та співробітництво між Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди (далі - Університет) та КЗО «Криворізький ліцей «Джерело» ДОР» 11 лютого 2022 року у форматі онлайн відбувся правовий батл «Розуміння прав людини». Організатор заходу - юридичний факультет Університету: Головань Тетяна Георгіївна, в.о. декана юридичного факультету, к.ю.н., доцент; Ждан Микола Дмитрович, координатор з виховної роботи юридичного факультету, к.ю.н., доцент; Задихайло Олена Анатоліївна, к.ю.н., доцент. Ведучі: здобувачі вищої освіти (бакалаврський рівень(sad) Ілющенко Анастасія (3 курс); Максименко Альбіна (2 курс).

12:12 24.02.2022

31 січня учні 10-В класу відвідали музей, присвячений пам'яті жертв Голокосту.

Нацистська окупаційна влада знищила в Україні понад півтора мільйони євреїв, ромів, а також українців, поляків і росіян зі змішаних родин, які не хотіли залишати рідних єврейського походження.

12:04 24.02.2022

Підсумки обласного онлайн-флешмобу #ЗмінюємоСвітРазом

КЗО"Криворізький ліцей "Джерело"ДОР" з повагою до кожної ідеї наших сучасних здобувачів освіти. Дякуємо за підтримку наших винахідників в рамках участі в обласному онлайн-флешмобі #ЗмінюємоСвітРазом Представлені роботи від 31 учасника нашого закладу різноманітні, а головна мета одна - допомогти людству змінити світ на краще. Не знаю, як в інших закладах освіти, у нас серед ідей для винаходів найчастіше були машини часу та ліки від усіх хвороб. І хоча машина часу єднала винахідників своєю ідеєю, але аргументи у кожного були свої... Дякуємо всім і кожному за участь і підтримку наших ідей. У фіналі обласного онлайн-флешмобу #ЗмінюємоСвітРазом є бажання звернутися до учасників словами нашої учениці 10-В класу Чикайла Поліни: «Я бажаю усім, хто приймає участь у цьому проєкті, досягнути всього того, що написали і про що мрієте. Щоб ваші винаходи створили фурор не лише в Україні, а й у всьому світі! Бажаю успіху дітям-винахідникам!» ЗМІНЮЄМО СВІТ РАЗОМ!

19:36 24.01.2022

День Соборності_України

Щорічно 22 січня ми відзначаємо День Соборності_України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, що символізує те, що ми всі – це один народ, і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

19:30 24.01.2022

Учні 10-В класу Криворізького ліцею «Джерело» прийняли активну участь у соціальному проєкті «Людина – не товар».

На превеликий жаль, зараз мільйони людей у світі перебувають у рабстві. Звичайно, «нові раби» не носять кайданів, їх не пропонують відкрито на ринках, як то було у прадавні часи, на них ніхто не має легальних прав, тому що у всіх країнах рабство заборонено. Тим не менш, люди перетворюються на «товар», який можна продавати і купувати, використовувати як завгодно, а потім викидати як непотріб. Головною причиною існування рабства в сучасному світі є брак інформації щодо аспектів проблеми та механізмів протидії торгівлі людьми.

19:18 24.01.2022

Криворізький ліцей "Джерело" є пілотним серед 100 закладів освіти України з реалізації всеукраїнського інноваційного освітнього проєкту "Модель здорової школи" в рамках проєкту "Діємо для здоров'я".

Вихователем, учасницею навчання курсів-онлайн з теми "Тарілка здорового харчування" Поліна Кочерга був проведений квест "Секрети здорової тарілки" з учнями 4-Б класу. Маємо результати, схвальну рецензію від кураторів проєкту та позитивні відгуки. 

19:08 24.01.2022

Пропонуємо вашій увазі 4 простих поради, щоб убезпечити дітей в інтернеті під час зимових канікул та після них

На свята діти часто просять у подарунок сучасні гаджети. Технології нададуть їм можливість спілкуватися з сім'єю та друзями, грати та навчатися новому, але разом з тим девайси спричиняють ризики в інтернеті.

17:05 26.12.2021

«Маршрут безпеки» - захід, в основі якого лежить інтерактивний профілактичний освітній інструмент

«Маршрут безпеки» - захід, в основі якого лежить інтерактивний профілактичний освітній інструмент, розроблений Федеральною агенцією з медичної просвіти (BZgA) у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

00:15 08.12.2021

В нашому пансіоні відчуття затишку

В нашому пансіоні відчуття затишку, невимушенної атмосфери, різноманітного дозвілля, дружнього спілкування ми створюємо для відпочинку дітей після напруженного навчального дня. Діти різних вікових категорій будують дружні стосунки, неформальні взаємовідносини. Віримо, що нашим вихованцям затишно в нашій вітальні.

00:00 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора