A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Команда ліцею серед півфіналістів міського проєкту «Шкільний батл»

Шкільна родина, у нас для вас є приємна новина. Завершися відбір півфіналістів другого сезону «Шкільного батлу». Серед 16 щасливчиків, що боротимуться за перемогу наш ліцей! Дякуємо всім, хто долучився, хто допомагав пройти підготовчий етап. Бажаємо перемоги у фіналі!

12:28 05.03.2024

Вітаємо переможців міського турніру з баскетболу серед учнівської молоді (юнаки) пам'яті почесного громадянина м. Кривого Рогу В.М. Гурова

23 лютого 2024 року відбулася фінальна гра в рамках міського турніру з баскетболу серед учнівської молоді (юнаки) пам'яті почесного громадянина м. Кривого Рогу В.М. Гурова, присвяченого 80-й річниці визволення міста від нацистських згарбників. Баскетбольна команда Тернівського району стала чемпіонами, отримавши І місце за результатами змагань.

18:36 23.02.2024

Долучайтесь до проєкту «БРАМА» – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації

Долучайтесь до проєкту «БРАМА» – це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

21:45 21.02.2024

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

Щиро вітаємо Руслана Плотнікова, учня 11-Г класу КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" та Максима Вікторовича Кукушкіна, наукового керівника та вчителя інформатики ліцею, з високою відзнакою - І місцем ІІ (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (наукова секція "Фінанси, банківська справа та страхування" відділення Економіки).

21:23 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора