A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Історія однієї творчої співпраці

Знайомство та співпраця з Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди почалися у 2016 році, коли на базі нашого закладу вперше було проведено не у заочному форматі Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Педагогіка здоров’я», учасниками якої стало понад 200 освітян з різних куточків України.

10:08 26.01.2024

Міський етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

15 і 16 січня 2024 року в комунальному закладі освіти "Криворізький ліцей "Джерело" Дніпропетровської обласної ради" відбувся І (міський) етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

22:19 17.01.2024

Участь педагогів закладу у програмах підвищення кваліфікації ГС "ОСВІТОРІЯ"

Ще під час зимових канікул, вчителі природничого циклу (хімії - Панасюк Світлана Ігорівна і біології - Люльченко Оксана Григорівна) почали курс підвищення кваліфікації за програмою від ГС "ОСВІТОРІЯ", а саме «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання». Навчання проходило в два етапи: теоретичне (складання іспиту) та практичне.

11:33 10.01.2024

Вітаємо переможців обласного конкурсу художнього перекладу

Щойно отримали результати обласного конкурсу художнього перекладу (англійською, іспанською, польською, французькою, німецькою мовами) уривків з творів Павла Загребельного від Дніпропетровське відділення Малої академії наук.

10:05 27.12.2023

Вітаємо призера ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури

Вітаємо призера ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури Катерину Парасенко, ученицю 7-Б класу, з ІІІ місцем в районному етапі (учитель, Демченко Ірина Олександрівна).

21:02 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора