A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Комунальний заклад освіти
«Криворізький ліцей «Джерело»
Дніпропетровської обласної ради»

Відкрий свій розум та серце новим враженням і новим знанням!

Новини

Дата: від до Скинути

Учні ліцею відвідали арт-інсталяцію "Кривий Ріг. Місто-фортеця"

Сьогодні учні 5, 9 та 11-В класу відвідали арт-інсталяцію "Кривий Ріг. Місто-фортеця", що складається з трьох блоків "Пам'ятаємо", "Вистоїмо", "Переможемо", присвячену другій річниці з початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну. Ця війна внесла корективи у життя кожного українця. Ми поділили своє життя на «до» і «після». Згадалося все, що в нас було за ці два роки. Який жах пережили наші діти, наше місто і вся Україна.

18:45 20.02.2024

Профорієнтаційна зустріч ліцеїстів з представником Київського національного університету культури і мистецтв

19 лютого 2024 року в рамках складеної угоди про партнерство та співробітництво між Київським національним університетом культури і мистецтв і КЗО "Криворізький ліцей "Джерело" ДОР" відбулася офлайн зустріч з ліцеїстами / учнями 10-11 класів.

19:21 19.02.2024

Зустріч з інспекторами патрульної поліції, в рамках міської просвітницької акції "#ЛайкоманіяSTOP!

В рамках міської просвітницької акції "#ЛайкоманіяSTOP!" відбулася зустріч здобувачів освіти 8-их, 10-В та 10-Д класів з інспекторами відділення зв'язків з громадськістю полку патрульної поліції в місті Кривий Ріг Остроухом Сергієм Олеговичем та Бережною Тетяною Вікторівною на тему «Безпека в інтернеті», «Кібербезпека». Наші гості надали інформацію про основні види шахрайства і способи протидії їм, а також окреслили основні правила безпеки в інтернеті. Дякуємо працівникам патрульної поліції за співпрацю!

22:50 12.02.2024

Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу "За нашу свободу"

Вітаємо нашу талановиту зірочку Левіну Кіру (вчитель Аксьонова С.В.) з перемогою у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу.Ми неймовірно пишаємося творчістю нашої учениці. Кіра є учасницею та переможницею багатьох творчих конкурсів.

20:56 09.02.2024

День безпечного інтернету-2024

До Дня безпечного інтернету із здобувачами освіти 7-Б класу було проведено заняття з платіжної безпеки на тему "Правила платіжної безпеки. Види шахрайства". Учні дізнались про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті. наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій.

22:40 06.02.2024

На базі закладу починається реалізація програми експерименту всеукраїнського рівня

Тепер уже офіційно на сайті МОН України - на базі закладу починається реалізація програми експерименту всеукраїнського рівня за темою "Формування soft skills ("м'яких" навичок) здобувачів освіти академічного ліцею".

10:23 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора